Supermarkt overzichtelijk ingedeeld

SPAR HULDENBERG  - Afdelingen Spar Huldenberg is een bekende supermarkt in de omgeving Huldenberg, Terlanen, Overijse. Vooral het ruim assortiment dagverse kwaliteitsproducten springt in het oog. De winkel is overzichtelijk ingedeeld, zodat u gemakkelijk uw weg vindt in de diverse afdelingen. Hebt u advies of hulp nodig, dan staat ons team voor u klaar.

Groenten en fruit

In de afdeling groenten en fruit wordt alles marktvers geleverd. Voor wie niet graag groenten kuist en fijnsnijdt, hebben we ook verse voorgesneden groenten. Let zeker op onze speciale promoties! 

Bakkerij

In onze bakkerij kan u smullen van ovenverse broodsoorten, baguettes, croissants, krokante broodjes, pistolets en sandwiches. Ontdek ook onze koeken, gebak en taartjes. Alles wordt hier dagvers geleverd en meerdere keren per dag kraakvers gebakken.

Traiteur

In de afdeling traiteur kan u ondermeer terecht voor vers bereide schotels, éénpansgerechten en wokgerechten. U vindt er ook lekkere koude schotels.

Charcuterie

Spar Huldenberg is vooral bekend voor zijn afdeling charcuterie met bediening. Daarmee zijn ze uniek in de streek. U vindt in de supermarkt ook een groot aanbod aan vers vlees en heerlijke kazen. Alles is puur natuur. Tot slot hebben we een divers assortiment aan streekproducten, droge voeding en huishoudelijke artikelen. Er zijn regelmatig acties en promoties. Die vindt u terug in onze folder.

Ons aanbod is zo groot dat we onmogelijk alles kunnen opsommen. Kom daarom zeker een kijkje nemen in onze supermarkt en geef uw ogen en smaakpapillen de kost. Nog vragen? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder!

Back to Top